Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

Zwemvijvers

Tuinenvijverdirect.nl is dé zwemvijverfolie specialist. Wij zijn totaalleverancier van álle zwemvijverfoliesoorten en kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor úw zwemvijver. Met onze altijd up-to-date zwemvijvercalculator kunt u zwemvijverfolie zowel in 2D als in 3D berekenen en bestellen. In eigen beheer maken we uw zwemvijverfolie op maat - tegen de scherpste prijzen. Naast zwemvijverfolie en beschermdoek vindt u in ons assortiment tevens een scala aan zwemvijverartikelen voor de aanleg, het onderhoud en decoratie van de zwemvijver.

Specialisatie op locatie: uw zwemvijver bestellen via onze webwinkel is snel een eenvoudig. Maar wij komen desgewenst ook op locatie om uw project te realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden; deze bespreken wij graag met u! Van zwemvijverfolie tot zwemvijverfilters: tuinenvijverdirect.nl is dé online groothandel in zwemvijverartikelen. Voor diverse merken zwemvijverartikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast een assortiment in zwemvijverartikelen, biedt tuinenvijverdirect.nl een online zwemvijvercalculator voor het berekenen van folie op maat.

zwemvijvercalculator

Voor al uw vragen; neem contact met ons op telefonisch of per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen en bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden. U zult versteld staan van de vele antwoorden/mogelijkheden waarvan wij u graag zullen voorzien.