Zwemvijverfolie maatwerk: de beste zwemvijverfolie uit eigen fabriek in Nederland

Zwemvijvercalculator

Wat kost zwemvijverfolie?

Benieuwd hoeveel zwemvijverfolie voor jouw zwemvijver kost? Je berekent het eenvoudig in onze zwemvijver calculator. In een aantal stappen stel je jouw ideale zwemvijver samen. Hier zie je ook direct welke opties er verder mogelijk zijn bij het samenstellen van jouw ideale zwemvijver.

Naar zwemvijvercalculator

Zwemvijverfolie bestellen

Zwemvijverfolie bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u direct uw zwemvijverfolie en andere benodigdheden bestellen? Bekijk dan ons assortiment zwemvijverfolie en andere accessoires voor uw zwemvijver in onze webshop. U vindt hier folies, beschermdoeken, pompen, filters en nog veel meer om uw zwemvijver compleet te maken.

Naar zwemvijverproducten

Welke zwemvijverfolie is het beste?

De beste zwemvijverfolie is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Verschillende diktes en kwaliteiten kunnen allemaal van invloed zijn op de beste keuze voor uw zwemvijver. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies over de beste keuze. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Hoe lang gaat zwemvijverfolie mee?

Hoe lang uw zwemvijverfolie meegaat is afhankelijk van de kwaliteit. Verschillende factoren spelen hierbij een rol zoals de dikte van het folie en of het folie gewapend is. Ook kan zwemvijverfolie behandeld zijn met een antimicrobiële laag wat de levensduur verlengt. Wij verkopen gewapende en ongewapende zwemvijverfolies.

Hoe werkt zwemvijverfolie lassen?

Tijdens het lassen worden de zwemvijverfolie delen aan elkaar gezet om uw exacte maat de realiseren. Met speciale lasapparaten verwarmen we het foliedelen op de plek van de las. Hierdoor ontstaat een waterdichte las. Lassen van zwemvijverfolie doen we bij voorkeur in onze productiehal, maar ook lassen op locatie is mogelijk.

Wat kost zwemvijverfolie lassen?

Wanneer u zwemvijverfolie op maat bestelt bij Tuin en Vijver Direct dan is het lassen van folie bij de prijs inbegrepen. Met onze zwemvijvercalculator kunt u uw eigen zwemvijver samenstellen en ook direct de prijs van het zwemvijverfolie voor uw formaat zwemvijver bekijken.

Naar zwemvijvercalculator

Meer weten over het kiezen van de juiste zwemvijverfolie?

Onze experts helpen u graag verder. Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bel ons via 057 - 237 10 27 of stuur een e-mail naar info@tuinenvijverdirect.nl. We hebben ook een 4-stappenplan ontwikkeld voor het aanleggen van een zwemvijver. Hierin leest u meer over de dingen waar u rekening mee moet houden tijdens de aanleg.

 

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027