Zwembadfolie maatwerk: de beste zwembadfolie uit eigen fabriek in Nederland

Zwembadcalculator

Wat kost zwembadfolie?

Met onze Zwembad Calculator berekent u eenvoudig de prijs van de hoeveelheid zwembadfolie die u nodig heeft. Bepaal in enkele stappen de samenstelling van uw zwembadfolie. Voer dan de maten in, het type zwembadfolie en kies diverse opties.

Bestel direct wat u nodig heeft of mail de prijsopgaaf naar uzelf als offerte.

Naar zwembadcalculator

Zwembadfolie bestellen

Zwembadfolie bestellen

Nadat u de maat en opties voor uw zwembadfolie heeft bepaald kunt u de bestelling eenvoudig via onze website plaatsen. Onze productie gaat aan de slag om het zwembadfolie voor u op maat te maken en we leveren doorgaans binnen … werkdagen. Waar nodig bieden we ook de mogelijkheid om uw zwembadfolie op locatie te lassen.

Wilt u meer advies voor u over gaat naar het bestellen van uw zwembadfolie? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts helpen u graag verder.

Naar zwembadfolieproducten

Zwembadfolie

Zwembadfolie van Tuin en Vijver Direct is de basis van uw prachtige nieuwe zwembad. Ons assortiment biedt een ruime keus uit verschillende soorten en kleuren zwembadfolies van hoge kwaliteit. Alle folies worden in onze eigen productie voor u op maat gemaakt. Lees verder voor meer informatie over de verschillende opties en onze tips voor de aanleg van een zwembad. Heeft u nog meer vragen? Onze experts helpen u graag om de beste keuze te maken voor uw zwembadfolie.

Zwembadfolie of zwembadtegels?

Zwembadfolie is gebruiksvriendelijker dan zwembadtegels. Met zwembadfolie maakt u uw zwembad op een snel waterdicht voor een aantrekkelijke prijs. De folie is flexibel en licht en daarom eenvoudig plaatsen. Het grootste nadeel van zwembadtegels is de prijs voor het aanleggen en het onderhoud dat tegels vereisen.

Welke kleur zwembadfolie moet ik kiezen?

De kleur van de zwembadfolie bepaalt hoe het water in uw zwembad eruit gaat zien. Met lichtere kleuren creëert u een heldere en lichte blauwe kleur, terwijl een donker zwembadfolie voor een natuurlijke waterkleur zorgt. Stem de kleur van uw zwembadfolie af op de inrichting van uw tuin voor het mooiste resultaat. Hieronder ziet u een aantal foto’s van zwembaden met onze folies. Bij iedere foto ziet u het effect van de kleur folie. Klik hier om naar de bijbehorende folie te gaan.

Hoe lang gaat zwembadfolie mee?

De levensduur van zwembadfolie is afhankelijk van de kwaliteit. De dikte van het folie speelt hierin een rol, maar ook of de folie gewapend is of bijvoorbeeld behandeld is met een antimicrobiële laag. Een aantal van onze zwembadfolies zijn gemaakt van gewapend PVC maar u kunt ook kiezen voor de standaard ongewapende optie.

Hoe werkt zwembadfolie lassen?

Het grote voordeel van zwembadfolie lassen is dat we de folie in het zwembad aan kunnen brengen zonder plooien. Dit doen we met speciale lasapparaten in onze productiehal of op locatie. Deze machines verwarmen de folie op de plek van de las, zo kunnen we de PVC op de juiste manier bewerken, maatwerk maken en een stevige waterdichte las realiseren.

Wat kost zwembadfolie lassen?

Zwembadfolie lassen is bij Tuin en Vijver Direct inbegrepen in de prijs van uw bestelling en kost u dus niets extra’s. U kunt de prijs van uw zwembadfolie eenvoudig zelf berekenen via onze zwembad calculator. Kies uw basis ontwerp, zoals een 2D of 3D model en de vorm. Vervolgens kiest u alle opties zoals de afmetingen, de soort folie en eventuele bescherming en installatiemateriaal. Vervolgens ziet u direct de prijs van uw zwembad. Naar zwembadcalculator

Welke kant van zwembadfolie moet boven?

Zwembadfolie heeft geen vast onder- of bovenkant. De folie heeft een ruwe en gladde kant. U kunt zeggen dat de gladde kant eenvoudig schoon te houden is, en dat u daarom deze kant boven wilt houden. Maar de gladde is ook makkelijk te plakken is. U kunt dus zelf kiezen welke kant van uw zwembadfolie u zichtbaar wilt houden.

Kan zwembadfolie tegen chloor, zonnebrand en zout?

Er zijn zwembadfolies verkrijgbaar die zijn behandeld met een speciale coating. Deze coating zorgt dat stoffen zoals chloor, zonnebrand en zout geen effect meer hebben op het folie. Sommige zwembaden worden schoongehouden door middel van elektrolyse. Door de elektrolyse komt een klein beetje zout vrij in het water. Ook dit zout kan EPDM-folie beschadigen. 

Meer weten over het kiezen van de juiste zwembadfolie?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw vragen te stellen. Bel ons via 057 - 237 10 27 of stuur een e-mail naar info@tuinenvijverdirect.nl. Onze specialisten helpen u graag!

 

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027