Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

Zwembaden

Tuinenvijverdirect.nl is dé folie specialist . Wij zijn totaalleverancier van álle foliesoorten en kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor úw zwembad. Met onze altijd up-to-date zwembadcalculator kunt u folie zowel in 2D als in 3D berekenen en bestellen. In eigen beheer maken we uw zwembadfolie op maat - tegen de scherpste prijzen. Naast zwembadfolie en beschermdoek vindt u in ons assortiment tevens een scala aan zwembadartikelen voor de aanleg en het onderhoud van het zwembad.

Specialisatie op locatie: uw zwembad bestellen via onze webwinkel is snel een eenvoudig. Maar wij komen desgewenst ook op locatie om uw project te realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden; deze bespreken wij graag met u! Van zwembadfolie tot zwembadfilters: tuinenvijverdirect.nl is dé online groothandel in zwembadartikelen. Voor diverse merken zwembad artikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast een assortiment in zwembad artikelen, biedt tuinenvijverdirect.nl een online zwembadcalculator voor het berekenen van folie op maat.

zwembadcalculator

Voor al uw vragen; neem contact met ons op telefonisch of per e-mail. Wij beantwoorden uw vragen en bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden. U zult versteld staan van de vele antwoorden/mogelijkheden waarvan wij u graag zullen voorzien.

1 - 5 van 5

|

sorteren op:

asc

    1 - 5 van 5

    |

    sorteren op:

    asc