Sterk in Maatwerk!

  


Tuin en Vijver Direct is specialist op het gebied van vijverfolie voor de groenvoorziener en doe-het-zelver. Wij bieden u altijd de scherpste prijzen tegen de beste kwaliteit, en bezorgen alle producten op het door u gewenste adres.

Vijvercalculator - vijverfolie maatwerk berekenen

Gebruik de handige Vijvercalculator van Tuin en Vijver Direct om de door u benodigde hoeveelheid vijverfolie te berekenen. Vul de maten van uw vijver in en bestel uw vijverfolie direct online.

vijvercalculator

Vijverfolie op Maat Kopen? 3D Vijverfolie & EPDM Vijverfolie gelast

Een op maat gelaste vijver functioneert beter vanwege het ontbreken van plooien in de vijverfolie. U bepaalt zelf de soort en de dikte van de vijverfolie. Waar nodig wordt er een beschermdoek onder de folie geplaatst. De vijverfolie wordt met behulp van een föhn of hete boutlasmachine aan elkaar gelast. Laat uw vijverfolie perfect op maat lassen door de experts van Tuinenvijverdirect.nl. 

Uw vijver - 3D vijverfolie maatwerk

Op maat gemaakte vijverfoliezak voor een plooiloze bekleding van uw vijver. Deze foliezak is 3 dimensionaal en wordt professioneel op maat gelast, op basis van de door u opgegeven maten van uw vijver.

Op zoek naar vijverfolie voor uw vijver?

Heeft u vragen of zit de maat die u zoekt er niet bij? Geen probleem, wij maken de vijverfolie voor u op maat. U kunt geheel vrijblijvend uw vraag stellen en/of een offerte aanvragen via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Vijverfolie - Specialisatie op locatie

Onze lasspecialisten zijn de beste op het gebied van vijverfolie. Bij de aanleg van uw vijver brengen zij op professionele wijze de door u gekozen vijverfolie bij u aan.

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp