Vijver aanleggen en onderhouden

Een nieuwe vijver aanleggen? Dit kan een ingewikkelde aangelegenheid zijn, maar Tuin en Vijver Direct kan u volledig ondersteunen bij het aanleggen van een vijver. Tuin en Vijver Direct is specialist op het gebied van vijverfolie en vijverbenodigdheden voor zowel de groenvoorziener als de doe-het-zelver.

Hoe leg ik het beste een vijver aan? 

De beste manier om een mooie vijver aan te leggen, is om eerst een ontwerp van de vijver te maken. Een belangrijk onderdeel daarbij is om goed naar het licht en de schaduw in uw tuin te kijken. Waterplanten bijvoorbeeld hebben minimaal vier uur zonlicht per dag nodig, maar ook vissen hebben de energie van het zonlicht nodig. In onze webshop vindt u innovatieve producten voor de aanleg en het onderhoud van uw zwemvijver, koivijver, natuurvijver, siervijver en meer.

2D en 3D Vijverfolie op maat

Wanneer u tevreden bent met uw ontwerp, biedt Tuinenvijverdirect.nl de beste vijvercalculator in de branche om de oppervlakte van de benodigde vijverfolie te berekenen. Voer eenvoudig de afmetingen in en kies de kwaliteit van het materiaal en beschermdoek. De vijverfolie wordt op maat gemaakt en wordt snel bij u thuisbezorgd.

vijvercalculator

Vijverfolie op iedere gewenste afmeting

Onze (las)specialisten zijn de beste op het gebied van vijverfolie. Op basis van de door u opgegeven vijvermaten wordt uw vijverfolie professioneel op maat gemaakt.

Vijveraccessoires

Nadat de vijverfolie is aangebracht, begint de inrichting van uw vijver. We bieden een zeer complete lijn van vijverpompen, vijverfilters en andere accessoires voor uw vijver. Al onze vijverbenodigdheden zijn zeer interessant geprijsd en zijn van de beste kwaliteit.

Uitgebreid assortiment

Naast het assortiment in onze webshop beschikken wij over tal van andere vijverfolies, folies, plastics, en vijvertoebehoren. Bent u ergens naar op zoek? Vraag hier een offerte aan.
 

 

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp