Vijverfilters met pomp

Een doorloopfiler of een meerkamerfilter is een vijverfiltersysteem met meerdere uitneembare cassettes waarmee het water zowel wordt gezuiverd als het water wordt gevoed met extra zuurstof. Een belangrijk onderdeel van het vijverfiltersysteem is een mineraal filter waarmee de hardheid van het water wordt verhoogd en een evenwichtige mineralenbalans van het water wordt bereikt.

 

De kwaliteit van het vijverwater is direct van invloed op de groei van waterplanten en de conditie van uw vissen. Een vijverfilter biedt voor veel vijvers een uitkomst. Enerzijds wordt door filtratie het water helder gehouden, anderzijds zorgt de watercirculatie voor zuurstof.

Doorstroomfilter
Een doorstroomfilter is met name geschikt voor middelgrote vijvers (tot ongeveer 140 kubieke meter) waarbij er een hoger circulatievermogen gewenst is. Ze zijn meestal zichtbaar omdat ze boven de waterspiegel moeten worden geplaatst. 
 
 

 

Kies en bestel uw vijverfilter of vijverfilterset direct en voordelig online. We hebben een groot assortiment vijverfilters en vijverfiltersets met scherpe en actuele aanbiedingen.

Bekijk onze vijverfilters

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027