Zwemvijverfolie berekenen met de Zwemvijver Calculator

Hoe vult u onze Zwemvijver Calculator in? Hier vindt u alle informatie.


vijvercalculator

Zwemvijverfolie berekenen met de Zwemvijver Calculator

Online de prijs van uw zwemvijverfolie berekenen? Doorloop onze vernieuwde Zwemvijver Calculator en bereken in slechts 6 stappen de hoeveelheid zwemvijverfolie die u nodig heeft.

De Zwemvijver Calculator van tuinenvijverdirect.nl is geschikt voor zowel 2D als 3D maatwerk zwemvijvers. Voor rechthoekige, L-vormige en ronde zwemvijvers is het nu nog makkelijker om zwemvijverfolie op maat te bestellen. Ook voor zwemvijvers in een andere vorm naar eigen ontwerp.

In onze Zwemvijver Calculator doorloopt u 6 stappen om uw zwemvijver naar wens samen te stellen:

  • Stap 1: de vorm van uw zwemvijver
  • Stap 2: de maten van uw zwemvijver
  • Stap 3: de vijverfolie voor uw zwemvijver
  • Stap 4: de bescherming voor uw zwemvijver
  • Stap 5: opties voor uw zwemvijver
  • Stap 6: de Zwemvijver Calculator berekent de prijs voor uw zwemvijverfolie, bescherming en opties. U kunt daarna direct online bestellen.

Indien gewenst kunt u terug naar een voorgaande stap door bij de betreffende stap op 'wijzigen' te klikken. De Zwemvijver Calculator past de gemaakte wijzigingen direct toe.

zwemvijvercalculator

Zwemvijver Calculator invullen

In de Zwemvijvercalculator kiest u eerst de vorm voor uw zwemvijver (stap 1). Hieronder vindt u een beschrijving van de zwemvijvervormen waaruit u kunt kiezen. Klik op 'meer informatie' bij de zwemvijvervorm voor een uitgebreide beschrijving van de te volgen stappen voor die zwemvijvervorm in de Zwemvijvercalculator.

2D maatwerk

Bij de keuze 2D maatwerk ontvangt u een vlak stuk zwemvijverfolie op basis van de door u opgegeven maten. U vult de gewenste maten van uw zwemvijver in (lengte, breedte, diepte en omslag), of u kunt een gewenste lengte en breedte zonder diepte en omslag opgeven.

U zorgt er zelf voor dat de zwemvijverfolie netjes in het gegraven gat voor uw zwemvijver gevouwen wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 2D maatwerk zwemvijverfolie.

meer informatie

3D maatwerk rechthoek (of vierkant)

Bij de keuze '3D maatwerk rechthoek' ontvangt u een rechthoekige of vierkante gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de zwemvijverfolie in het gegraven gat voor uw zwemvijver geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk rechthoekige of vierkante foliezak.

meer informatie

3D maatwerk rond

Bij de keuze '3D maatwerk rond' ontvangt u een ronde gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de zwemvijverfolie in het gegraven gat voor uw zwemvijver geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk ronde foliezak.

meer informatie

3D maatwerk L-vorm

Bij de keuze '3D maatwerk L-vorm' ontvangt u een L-vormige gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de zwemvijverfolie in het gegraven gat voor uw zwemvijver geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk L-vorm foliezak.

meer informatie

3D eigen ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp voor uw zwemvijver in een andere vorm? Selecteer dan de optie '3D eigen ontwerp' en upload uw eigen ontwerp. U krijgt van ons een passende offerte.

meer informatie

zwemvijvercalculator

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027