Vijverfolie berekenen met de Vijver Calculator

Hoe vult u onze Vijver Calculator in? Hier vindt u alle informatie.


vijvercalculator

Vijverfolie berekenen met de Vijver Calculator

Online de prijs van uw vijverfolie berekenen? Doorloop onze vernieuwde Vijver Calculator en bereken in slechts 6 stappen de hoeveelheid vijverfolie die u nodig heeft.

De Vijver Calculator van tuinenvijverdirect.nl is geschikt voor zowel 2D als 3D maatwerk vijvers. Voor rechthoekige, L-vormige en ronde vijvers is het nu nog makkelijker om vijverfolie op maat te bestellen. Ook voor vijvers in een andere vorm naar eigen ontwerp.

In onze Vijver Calculator doorloopt u 6 stappen om uw vijver naar wens samen te stellen:

  • Stap 1: de vorm van uw vijver
  • Stap 2: de maten van uw vijver
  • Stap 3: de vijverfolie voor uw vijver
  • Stap 4: de bescherming voor uw vijver
  • Stap 5: opties voor uw vijver
  • Stap 6: de Vijver Calculator berekent de prijs voor uw vijverfolie, bescherming en opties. U kunt daarna direct online bestellen.

Indien gewenst kunt u terug naar een voorgaande stap door bij de betreffende stap op 'wijzigen' te klikken. De Vijvercalculator past de gemaakte wijzigingen direct toe.

vijvercalculator

Vijver Calculator invullen

In de Vijver Calculator kiest u eerst de vorm voor uw vijver (stap 1). Hieronder vindt u een beschrijving van de vijvervormen waaruit u kunt kiezen. Klik op 'meer informatie' bij de vijvervorm voor een uitgebreide beschrijving van de te volgen stappen voor die vijvervorm in de Vijver Calculator.

2D maatwerk

Bij de keuze 2D maatwerk ontvangt u een vlak stuk vijverfolie op basis van de door u opgegeven maten. U vult de gewenste maten van uw vijver in (lengte, breedte, diepte en omslag), of u kunt een gewenste lengte en breedte zonder diepte en omslag opgeven.

U zorgt er zelf voor dat de vijverfolie netjes in het gegraven gat voor uw vijver gevouwen wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 2D maatwerk vijverfolie.

meer informatie

3D maatwerk rechthoek (of vierkant)

Bij de keuze '3D maatwerk rechthoek' ontvangt u een rechthoekige of vierkante gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de vijverfolie in het gegraven gat voor uw vijver geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk rechthoekige of vierkante foliezak.

meer informatie

3D maatwerk rond

Bij de keuze '3D maatwerk rond' ontvangt u een ronde gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de vijverfolie in het gegraven gat voor uw vijver geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk ronde foliezak.

meer informatie

3D maatwerk L-vorm

Bij de keuze '3D maatwerk L-vorm' ontvangt u een L-vormige gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de vijverfolie in het gegraven gat voor uw vijver geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk L-vorm foliezak.

meer informatie

3D eigen ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp voor uw vijver in een andere vorm? Selecteer dan de optie '3D eigen ontwerp' en upload uw eigen ontwerp. U krijgt van ons een passende offerte.

meer informatie

vijvercalculator

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027