Zwembadfolie berekenen met de Zwembadcalculator

Hoe vult u onze Zwembad Calculator in? Hier vindt u alle informatie.

zwembadcalculator

Zwembadfolie berekenen met de Zwembad Calculator

Online de prijs van uw zwembadfolie berekenen? Doorloop onze vernieuwde Zwembad Calculator en bereken in slechts 6 stappen de hoeveelheid zwembadfolie die u nodig heeft.

De Zwembad Calculator van tuinenvijverdirect.nl is geschikt voor zowel 2D als 3D maatwerk zwembaden. Voor rechthoekige, L-vormige en ronde zwembaden is het nu nog makkelijker om zwembadfolie op maat te bestellen. Ook voor zwembaden in een andere vorm naar eigen ontwerp.

In onze Zwembad Calculator doorloopt u 6 stappen om uw zwembad naar wens samen te stellen:

  • Stap 1: de vorm van uw zwembad
  • Stap 2: de maten van uw zwembad
  • Stap 3: de zwembadfolie voor uw zwembad
  • Stap 4: de bescherming voor uw zwembad
  • Stap 5: opties voor uw zwembad (nog niet beschikbaar)
  • Stap 6: de Zwembad Calculator berekent de prijs voor uw zwembadfolie, bescherming en opties. U kunt daarna direct online bestellen.

Indien gewenst kunt u terug naar een voorgaande stap door bij de betreffende stap op 'wijzigen' te klikken. De Zwembad Calculator past de gemaakte wijzigingen direct toe.

zwembadcalculator

Zwembad Calculator invullen

In de Zwembad Calculator kiest u eerst de vorm voor uw zwembad (stap 1). Hieronder vindt u een beschrijving van de zwembadvormen waaruit u kunt kiezen. Klik op 'meer informatie' bij de zwembadvorm voor een uitgebreide beschrijving van de te volgen stappen voor die zwembadvorm in de Zwembad Calculator.

2D maatwerk

Bij de keuze 2D maatwerk ontvangt u een vlak stuk zwembadfolie op basis van de door u opgegeven maten. U vult de gewenste maten van uw zwembad in (lengte, breedte, diepte en omslag), of u kunt een gewenste lengte en breedte zonder diepte en omslag opgeven.

U zorgt er zelf voor dat de zwembadfolie netjes in het gegraven gat voor uw zwembad gevouwen wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 2D maatwerk zwembadfolie.

meer informatie

3D maatwerk rechthoek (of vierkant)

Bij de keuze '3D maatwerk rechthoek' ontvangt u een rechthoekige of vierkante gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de zwembadfolie in het gegraven gat voor uw zwembad geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk rechthoekige of vierkante foliezak.

meer informatie

3D maatwerk rond

Bij de keuze '3D maatwerk rond' ontvangt u een ronde gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de zwembadfolie in het gegraven gat voor uw zwembad geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk ronde foliezak.

meer informatie

3D maatwerk L-vorm

Bij de keuze '3D maatwerk L-vorm' ontvangt u een L-vormige gelaste foliezak op basis van de door u opgegeven maten.

U zorgt er zelf voor dat de zwembadfolie in het gegraven gat voor uw zwembad geplaatst wordt. U ontvangt van ons een uitvouwplan bij uw bestelling. Uiteraard kunnen wij u adviseren bij het plaatsen van uw 3D maatwerk L-vorm foliezak.

meer informatie

3D eigen ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp voor uw zwembad in een andere vorm? Selecteer dan de optie '3D eigen ontwerp' en upload uw eigen ontwerp. U krijgt van ons een passende offerte.

meer informatie

zwembadcalculator

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027