Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Wij bezorgen boven 100,- gratis (NL)

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

Aanmelden nieuwsbrief

Vijvercalculator

Probeer nu onze vernieuwde vijvercalculator en bereken in slechts 5 stappen de hoeveelheid vijverfolie die u nodig heeft. Wanneer u het ontwerp van uw vijver weet dan kunt u in onze Vijver Calculator (de beste in de branche) de oppervlakte van de benodigde vijverfolie berekenen. Hier voert u eenvoudig de afmetingen in en kiest u de gewenste kwaliteit van het materiaal en beschermdoek. Onze vijverfolie wordt op maat voor u gemaakt en wordt bij u thuisbezorgd. Voor een geringe meerprijs kunnen we vijverfolie bij u op locatie installeren. U vindt deze optie in onze Vijver Calculator.
2D maatwerk

Bij een 2D maatwerk ontvangt u een vlak stuk vijverfolie op basis van de door u opgegeven maten.
3D maatwerk

Bij een 3D maatwerk ontvangt u een gelaste foliezak in de door u gewenste vorm op basis van de door u opgegeven maten.
Custom Made

Heeft u een eigen ontwerp voor uw vijver in een andere vorm? Selecteer dan de optie 'Custom Made' en upload uw eigen ontwerp. U krijgt van ons een passende offerte.
 

 

vijver calculator

 

Vijverfolie op iedere gewenste afmeting
Onze (las)specialisten zijn de beste op het gebied van vijverfolie. Op basis van de door u opgegeven vijverafmetingen wordt uw vijverfolie professioneel op maat gemaakt, inclusief de benodigde lassen. Zodanig dat de vijver waterdicht is en veilig voor mens en dier. 


  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80