Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Wij bezorgen boven 100,- gratis (NL)

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

  • Velda Clear Line UV-C Filter (36 watt)
  • Velda Clear Line UV-C Filter (36 watt)

omschrijving

Velda UV-C Filter voor kraakhelder vijverwater

Het professionele UV-C Filter van Velda is uitgerust met een stroomonderbreker en een controleglas voor extra veiligheid. Het filter is voorzien van een extra uitstroomopening en snelkoppelingen voor gemakkelijke slangmontage. De aluminium behuizing reflecteert de UV-C straling voor een intensievere werking. Maakt de troebele vijver in korte tijd kristalhelder.

De professionele Velda UV-C Filters zijn voorzien van een aantal nuttige extra’s:

  • Ten behoeve van de veiligheid is in de schroefdop een stroomonderbreker aangebracht. Zodra deze schroefdop wordt losgedraaid, bijvoorbeeld om het kwartsglas schoon te maken, wordt automatisch de stroomtoevoer naar de PL UV-C lamp verbroken. Hierdoor wordt onverhoopt contact met de, voor uw ogen, schadelijke UV-C straling voorkomen. -Verder is er een tweede uitstroomopening aangebracht, waardoor een linkse of rechtse uitstroom mogelijk wordt.
  • De snelkoppelingen maken de slangmontage extra gemakkelijk.
  • Door middel van een kijkglas in een van de uitstroomopeningen kan veilig gecontroleerd worden of de PL UV-C lamp brandt.
  • Om de intensiteit van de straling binnen het armatuur te optimaliseren, bestaat een deel van de behuizing uit een speciaal gecoate aluminiumbuis. Door de zo verkregen reflectie is de capaciteit van de UV-C straling aanmerkelijk intensiever.
  • Ook de PL UV-C lamp is verder ontwikkeld. Zowel de effectieve lichtopbrengst als de levensduur is met circa 30% verbeterd ten opzichte van de gangbare modellen.


Bekijk de gebruiksaanwijzing (PDF).

Product : UV-C Filter.
Verpakking : 36 Watt.
Geschikt voor : 10.000 tot 45.000 l vijverwater.
Invoertule: 25 / 32 / 40 mm.
Uitvoertule: 32 / 40 mm.

Aanbevolen pompcapaciteit maximaal 8000 liter per uur

Dit model is uitgerust met een elektronische transformator. Dit type transformator genereert minder warmte, verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur.

eigenschappen

Voor dit artikel zijn geen extra eigenschappen bekend.

beoordelingen

    Dit artikel heeft nog geen beoordelingen.

0 - 0 van 0

|

reviews per pagina

sorteren op:

desc