Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

Vijvers

Tuinenvijverdirect.nl is dé vijverfolie specialist . Wij zijn totaalleverancier van álle vijverfoliesoorten en kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor úw vijver.

Met onze altijd up-to-date vijvercalculator kunt u vijverfolie zowel in 2D als in 3D berekenen en bestellen. In eigen beheer maken we uw vijverfolie op maat - tegen de scherpste prijzen. Naast vijverfolie en beschermdoek vindt u in ons assortiment tevens een scala aan vijverartikelen voor de aanleg, het onderhoud en decoratie van de vijver.

Specialisatie op locatie: uw vijver bestellen via onze webshop is snel een eenvoudig. Maar wij komen desgewenst ook op locatie om uw project te realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden; deze bespreken wij graag met u!

Van vijverfolie tot vijverfilters: tuinenvijverdirect.nl is dé online groothandel in vijverartikelen. Voor diverse merken vijverartikelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast een assortiment in vijverartikelen, biedt tuinenvijverdirect.nl een online vijvercalculator voor het berekenen van vijverfolie op maat.

vijvercalculator

Voor al uw vragen; neem contact met ons op telefonisch of per mail. Wij beantwoorden uw vragen en bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden. U zult versteld staan van de vele antwoorden / mogelijkheden, waarvan wij u graag zullen voorzien.