Vijver in Leersum

We hebben dit voorjaar vijverfolie geleverd van 21 meter bij 18 meter voor een vijver in een bestaande tuin in Leersum. Voor deze vijver is 4everflex vijverfolie van 1.5 mm gebruikt. 4everflex is een zeer duurzame vijverfolie, is zeer vriendelijk voor vissen en waterplanten en wordt geleverd met maar liefst 27 jaar garantie. Ter bescherming van de vijverfolie en tegen worteldoorgroei is onder de vijverfolie beschermdoek van 260 gram gelegd.

De 4everflex vijverfolie voor deze vijver is prefab als 1 paneel gemaakt in onze fabriek. Op locatie hebben onze specialisten leiding en instructie gegeven bij het uitvouwen en plaatsen van de vijverfolie, alsmede bij het afwerken van de vijverranden. Het leggen zelf was in 45 minuten klaar.

In het voortraject van dit project hebben we hoverniersbedrijf R. Charvat intensief begeleid met advies en het bepalen van de benodigde hoeveelheid vijverfolie. Zo is er onder andere nauwkeurig gemeten, geadviseerd welk materiaal het beste gebruikt kon worden en uitgebreid besproken wat er allemaal nodig was om het project succesvol te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de inzet van mensen en materialen.

“Het was een bijzonder prettige ervaring dat de mannen van Tuin & Vijver ons geholpen bij het uitvouwen en plaatsen van de vijverfolie voor deze prachtige vijver. Zeker omdat het zo’n enorme vijver is. Voor een volgende weer weten we nu hoe het moet.”

Richard Charvat, Hoveniersbedrijf R. Charvat

Vijver

Vijver van 21 meter bij 18 meter in Leersum

Locatie

Leersum

Materiaal en specificaties:


Maatwerk: 2D prefab in fabriek gelast en op locatie gelegd (720 kg)
Vijverfolie: 4everflex 1.5 mm
Bescherming: beschermdoek 260 grams


Werkzaamheden

  • Advies
  • Bepalen van de benodigde hoeveelheid vijverfolie (meten)
  • Bepalen van de inzet van mensen en materialen
  • Geven van leiding en instructie bij het uitvouwen en plaatsen van de vijverfolie en het beschermdoek
  • Geven van leiding en instructie bij het afwerken van de vijverranden

 

Terug naar alle projecten

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp