Betaalmethoden

In onze webshop kunt u uw bestelling op diverse manieren betalen.

Betaalmethoden

In onze webshop kunt u op diverse manieren betalen voor uw bestelling. Hier vindt u een opsomming van onze betaalmethoden. Sommige betaalmethoden zijn landafhankelijk.

Betaalmethoden aangeboden via Mollie

Mollie is een payment service provider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. U kunt Mollie zien als een tussenpersoon: Mollie zorgt ervoor dat uw geld veilig van uw bank naar de webshop gaat. Omdat Mollie het betalingsproces uit handen neemtvoor de webshop, ziet u soms Mollie of Stg Mollie Payments op uw bankafschrift staan.

Ideal

iDEAL is een gegarandeerde betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank.

Credit cards

Wij accepteren van Visa cards, MasterCards, American Express cards, Maestro cards, CartaSi en Cartes Bancaires.

Klarna Achteraf Betalen

Binnenkort kunt u gebruik maken van deze betaalmethode in onze webshop. Met Klarna Achteraf betalen heeft u de mogelijkheid om pas te betalen nadat u de bestelling heeft ontvangen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Finland.

Apple Pay

Apple Pay biedt een gemakkelijke, veilige en privé manier om online te betalen. Wordt geaccepteerd in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en meer dan 30 andere landen.

PayPal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken.

Overboeking / bank transfer

Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie.

SOFORT Banking

SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen.

Bancontact

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

EPS

De Electronic Payment Standard (EPS) is een betaalmethode die door een aantal Oostenrijkse banken is ontwikkeld. Dit maakt EPS de belangrijkste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten. 

Giropay

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

KBC/CBC Payment Button

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen.

Belfius Direct Net

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen.

ING Home’Pay

Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen.

Andere betaalmethoden

Factuur vooruit

U plaatst uw bestelling zonder direct te betalen. Nadat uw bestelling ontvangen is, ontvangt u van ons eerst een vooruitbetalingsfactuur. Na betaling van de vooruitbetalingsfactuur handelen we uw bestelling af.

Proefstukken

Proefstukken kunt u gratis bestellen en hoeven daarom niet afgerekend te worden.

Betalen bij afhalen

U betaalt uw bestelling als u deze bij 1 van onze afhaallocaties komt afhalen.

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027