Tuin en Vijver Direct | Professionele folie

Gebruik de handige Vijver, Zwemvijver, Zwembad of Dakfolie Calculator van Tuin en Vijver Direct om de door u benodigde hoeveelheid folie te berekenen en bestel direct online.

Sterk in maatwerk! Vijverfolie op rol en op maat.

Tuin en Vijver Direct is specialist op het gebied van folie en toebehoren voor de hovenier en doe-het-zelver. Wij bieden u altijd de scherpste prijzen tegen professionele kwaliteit, en leveren alle producten snel op het door u gewenste adres. Zit de maat die u zoekt er niet bij? Dan maken wij de folie voor u op maat. Onze klantenservice is gratis!

4 calculators om u te helpen met het bestellen van de juiste folie

Gebruik de handige Vijver, Zwemvijver, Dak of Zwembad Calculator van Tuin en Vijver Direct om de door u benodigde hoeveelheid folie te berekenen en bestel direct online.

2D folie maatwerk

Ffolie op iedere gewenste afmeting. Dit maatwerk folie (vlakzeil) is 2 dimensionaal, op basis van de door u opgegeven maten.

3D folie maatwerk

Op maat gemaakte foliezak voor een plooiloze bekleding van uw vijver, zwembad of zwemvijver. Deze foliezak is 3 dimensionaal en wordt professioneel op maat gelast, op basis van de door u opgegeven maten.

Specialisatie op locatie

Onze lasspecialisten zijn de beste op het gebied van folie. Bij de aanleg van uw vijver, zwemvijver of zwembad  brengen zij op professionele wijze de door u gekozen vijverfolie bij u aan.Onze lasspecialisten ondersteunen u graag op locatie. Vraag hiervoor een offerte aan.

Assortiment

Naast het assortiment in onze webshop beschikken wij over tal van andere vijverfolies, folies, plastics, vijvertoebehoren en (professionele) tuinartikelen. Bent u ergens naar op zoek? Mail ons op info@tuinenvijverdirect.nl en wij doen een passende offerte.

Missie

Tuin en Vijver Direct is gespecialiseerd in het via internet leveren van maatwerken folie en toebehoren voor zowel particulieren als kleine zelfstandigen. Door middel van complementaire goederen, maatwerk, service en kennis biedt Tuin en Vijver Direct een zeer compleet assortiment voor de aanleg, vervanging en uitbreiding van vijvers, zwemvijver en zwembaden in de ruimste zin des woords.

Visie

Tuin en Vijver Direct streeft ernaar de toonaangevende website en webwinkel te zijn voor vijver- en tuinartikelen én producten voor uw (huis)dier. In Nederland, België en Duitsland. Met hart en respect voor de natuur. Milieubewust, maatschappelijk verantwoord, innovatief en informatief.

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp