Tuin en Vijver Direct | Professionele folie

Gebruik de handige Vijver, Zwemvijver, Zwembad of Dakfolie Calculator van Tuin en Vijver Direct om de door u benodigde hoeveelheid folie te berekenen en bestel direct online.

Sterk in maatwerk! Vijverfolie op rol en op maat.

Tuin en Vijver Direct is specialist op het gebied van folie en toebehoren voor de hovenier en doe-het-zelver. Wij bieden u altijd de scherpste prijzen tegen professionele kwaliteit, en leveren alle producten snel op het door u gewenste adres. Zit de maat die u zoekt er niet bij? Dan maken wij de folie voor u op maat. Onze klantenservice is gratis!

6 calculators om u te helpen met het bestellen van de juiste folie

Gebruik de handige: Vijver, Zwemvijver, Dak, Rijbodem, Afdekzeil of Zwembad Calculator van Tuin en Vijver Direct om de door u benodigde hoeveelheid folie te berekenen en bestel direct online.

2D folie maatwerk

Folie op iedere gewenste afmeting. Dit maatwerk folie (vlakzeil) is 2 dimensionaal, op basis van de door u opgegeven maten.

3D folie maatwerk

Op maat gemaakte foliezak voor een plooiloze bekleding van uw vijver, zwembad of zwemvijver. Deze foliezak is 3 dimensionaal en wordt professioneel op maat gelast, op basis van de door u opgegeven maten.

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027