Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

Levering en retour

Levertijden

Vrijwel al onze artikelen worden uit voorraad geleverd. Vandaag uw 2D of 3D maatwerk vijverfolie bestellen? Dan gelden de volgende verwachte levertijden:
 
  • 2D maatwerk: vrijdag 21 februari 2020
  • 3D maatwerk: woensdag 26 februari 2020

Retour / herroepingsrecht

Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heeft de consument een herroepingsrecht, waarbij de consument de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting zijnerzijds de ontvangen goederen te retourneren. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de niet goed-geld terug regeling.

De aanbieder zal in geval van ontbinding binnen 30 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen. De koper beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien in geval van op maat gemaakte artikelen, zoals vijverfolie, vijverfolie bescherming, liners, etc..

Verzendkosten

Vanaf € 100,- leveren wij uw bestelling gratis. Tot € 100,- rekenen wij € 9,95 verzendkosten. Proefstukken vijverfolie en antiworteldoek sturen wij u gratis per post toe.

De aangeboden verzending is voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Wij verzenden wereldwijd en doen u graag een passend aanbod voor overige landen.
 
Uiteraard kunt u uw bestelling ook afhalen: in het afrekentraject ziet u de afhaalmogelijkheden.