Informatie reviews

Wilt u weten over hoe wij reviews verwerken?

Reviews

Tuin en Vijver Direct biedt haar klanten de mogelijk tot het plaatsen van een beoordeling. Onafhankelijkheid en oprechtheid zijn voor ons hierbij van belang.

Hoe controleren wij dat?

Het Content Management Systeem van www.tuinenvijverdirect.nl verstuurt uitnodigingen voor beoordelingen op basis van bestelde artikelen. Een klant die een artikel besteld heeft, krijgt van ons een uitnodiging om een review te schrijven over de product(en) die geleverd zijn en over www.tuinenvijverdirect.nl als zelf. Alleen klanten ontvangen dit verzoek van ons.

Tonen wij alle reviews?

Alle klanten die een product bij www.tuinenvijverdirect.nl hebben besteld, ontvangen automatisch een uitnodiging tot het schrijven van een review over het product en over onze webwinkel. Nadat de review is geschreven, verwerken wij de beoordeling. Alle volledige beoordelingen worden verwerkt. Zowel positieve als negatieve beoordelingen worden door ons op de website getoond.

Tuin en Vijver Direct betaalt niet voor een beoordeling. Klanten ontvangen ook geen andere vorm van sponsoring of beloning voor een review. Alle beoordelingen worden vrijwillig geschreven. Klanten ontvangen wel een aardige reactie van ons nadat de review geplaatst is. Beoordelingen van artikelen worden bij het artikel getoond. Beoordelingen over onze webwinkel vindt u hier.

Trusted Shops

Wij maken tevens gebruik van Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie: https://help.etrusted.com/hc/nl/articles/4419944605341

 

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027