Projecten & werkwijze

Ontdek de mogelijkheden!

Vijverfolietoepassingen op maat: vijvers, zwemvijvers, zwembaden en specials

Tuin en Vijver Direct heeft specialisten in huis die met u meedenken en ondersteuning bieden bij het voorbereiden, plannen en uitvoeren van uw project. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van het benodigde materiaal.

Neem voor advies contact op. Wij zijn u graag van dienst.

Bekijk hier een aantal van onze vijvers, zwemvijvers, zwembaden en specials die wij met en voor onze klanten op maat gemaakt hebben.

Werkwijze

Tuin en Vijver Direct denkt graag met u mee. Al in de ontwerpfase is het verstandig om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een idee, tekening, schetsje of foto van de afmetingen en of het beoogde resultaat; we komen er altijd wel uit.

We voorzien u van handige tips en adviezen en kijken samen met u naar de beste werkwijze om het door u beoogde resultaat te behalen.

Zwembad in Den Haag

Gauris & SealEco projects heeft in maart 2022 een bestaand zwembad waterdicht gemaakt met Sikaplan PVC  1.6 mm hammam blauw.

Lees meer over dit zwembad

Zwemvijver in Heerenveen

Met behulp van snelbouwblokken en Sikaplan PVC gewapende vijverfolie (donker grijs) werd een prachtige zwemvijver in Heerenveen gerealiseeerd.

Lees meer over deze zwemvijver

Aanleg zwembad Heerenveen

Zwemvijver in Sondel met plantenfilter

Afgegraven tot op de grondlaag die de ijstijd hier van nature neergelegd heeft. Zodat de schrale vegetatie die hier van nature voorkwam zich weer kan ontwikkelen.

Lees meer over deze zwemvijver

Aanleg zwemvijver in Sondel met plantenfilter

Vijver in Neede

Niels Lubbers uit Neede in de Achterhoek stuurde ons de foto's van de aanleg van zijn vijver. Nu enkele maanden na het afronden van de werkzaamheden ziet de vijver er al heel volwassen uit. 

Lees meer over deze natuurlijke vijver

 

Zwembad in Geraardsbergen

De eigenaren van B&B Blue Garden in Geraardsbergen hebben zelf een prachtig zwembad aangelegd in de tuin van hun Bed and Breakfast. Kijk hier hoe het geworden is.

Lees meer over dit zwembad

Zwembad in Geraardsbergen

Natuurlijke vijver in Oisterwijk

Op basis van het grondplan van Casper Boot hebben we de vijverfolie uitgelegd en op locatie aan elkaar gelast. Om de vijverfolie te beschermen tegen scherpe voorwerpen én de folie netjes strak en een vijver zonder plooien te krijgen is eerst beschermdoek aangebracht.

Lees meer over deze natuurlijke vijver in Oisterwijk

 

Zwemvijver in Lommel

Op basis van het ontwerp van de heer Niels Vaesen een 3D maatwerk gemaakt.

Lees meer over deze zwemvijver in Lommel

 

Vijver in Leersum

We hebben dit voorjaar vijverfolie geleverd van 21 meter bij 18 meter voor een vijver in een bestaande tuin in Leersum. Voor deze vijver is 4everflex vijverfolie van 1.5 mm gebruikt.

Lees meer over dit project

 

Aanleg vijver in Schijndel

In het voorjaar van 2019 hebben we vijverfolie geleverd van tweehonderd vierkante meter voor een vijver in Schijndel.

Lees meer over dit project

 

Aanleg zwemvijver in Odijk

Tuin en Vijver Direct heeft voorjaar 2018 vijverfolie geleverd voor de aanleg van een zwemvijver op een prachtige locatie in Odijk.

Aanleg zwemvijver in Odijk

Lees meer over dit project
 

Leveren 3D maatwerk in Rijssen

Tuin en Vijver Direct heeft een 3D maatwerk vijverfolie geleverd voor de aanleg van een tuinvijver in Rijssen.

"De kwaliteit van het vijver folie kan niet beter. Zeer goed en  makkelijk te verwerken volgens de maten die wij opgegeven hadden. Het paste super. Kon niet beter."

Leveren 3D maatwerk in Rijssen

Lees meer over dit project

  Bel ons voor advies: +31 (0)572 371 027