Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Achteraf betalen met Afterpay

Projecten & werkwijze

Ontdek de mogelijkheden!

Vijverfolietoepassingen op maat: vijvers, zwemvijvers, zwembaden en specials

Tuin en Vijver Direct heeft specialisten in huis die met u meedenken en ondersteuning bieden bij het voorbereiden, plannen en uitvoeren van uw project. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van het benodigde materiaal.

Neem voor advies contact op. Wij zijn u graag van dienst.

Bekijk hier een aantal van onze vijvers, zwemvijvers, zwembaden en specials die wij met en voor onze klanten op maat gemaakt hebben.

Werkwijze

Tuin en Vijver Direct denkt graag met u mee. Al in de ontwerpfase is het verstandig om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een idee, tekening, schetsje of foto van de afmetingen en of het beoogde resultaat; we komen er altijd wel uit.

We voorzien u van handige tips en adviezen en kijken samen met u naar de beste werkwijze om het door u beoogde resultaat te behalen.

Onze projecten

Aanleg zwemvijver in Odijk

Tuin en Vijver Direct heeft voorjaar 2018 vijverfolie geleverd voor de aanleg van een zwemvijver op een prachtige locatie in Odijk.

Lees meer over dit project
 

Leveren 3D maatwerk in Rijssen

Tuin en Vijver Direct heeft een 3D maatwerk vijverfolie geleverd voor de aanleg van een tuinvijver in Rijssen.

"De kwaliteit van het vijver folie kan niet beter. Zeer goed en  makkelijk te verwerken volgens de maten die wij opgegeven hadden. Het paste super. Kon niet beter."

Lees meer over dit project