Proefstuk aanvragen

Bestel een gratis proefstuk en overtuig uzelf van de hoge kwaliteit van onze vijverfolies, zwemvijverfolies, zwembadfolies, beschermdoeken en anti-worteldoeken.

Bestel uw gratis proefstuk

Voordat u tot aanschaf van vijverfolie, zwemvijverfolie, zwembadfolie voor uw vijver, zwemvijver of zwembad overgaat is het wellicht handig om eerst een gratis proefstuk op te vragen. Dat geldt ook voor beschermdoek, anti-worteldoek en steenfolie. Bestel eerst gratis een proefstuk en overtuig uzelf van de hoge kwaliteit. Klik op een van de links en bestel direct uw proefstuk. U kunt uiteraard verschillende proefstukken tegelijk bestellen. Verschillende folies zijn ook in verschillende kleuren leverbaar. Informeert u naar de mogelijkheden.

Overtuig uzelf van onze goede kwaliteit folies en vraag gratis en geheel vrijblijvend een proefstuk vijverfolie, zwemvijverfolie, zwembadfolie, beschermdoek, anti-worteldoek en/of steenfolie aan.

Wilt u liever eerst advies over onze vijverfolies, zwemvijverfolies, zwembadfolies, beschermdoeken, anti-worteldoeken en/of steenfolies? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Vijverfolies

Proefstuk vijverfolie aanvragen

Zwemvijverfolies

Proefstuk zwemvijverfolie aanvragen

Zwembadfolies

Proefstuk zwembadfolie aanvragen

Beschermdoeken

Proefstuk beschermdoek aanvragen

Anti-worteldoeken

Proefstuk anti-worteldoek aanvragen

Steenfolies

Proefstuk steenfolie aanvragen

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp