Dak

dakfolievijvercalculator

 

EPDM Dakbedekking

Met EPDM dakfolie heeft u goede basis voor het waterdicht maken en houden van uw dak. Of het nu voor een garage, tuinhuisje, carport, poolhouse of prieel is, met onze dakfolie lukt het allemaal.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Met Topskin EPDM dakbedekking heeft al vele decennia doorstaan, waardoor kwaliteit en duurzaamheid zich bewezen hebben. Daarnaast tast Topskin het milieu niet aan.

Oorsprong in Amerika

In 1962 werd in Amerika EPDM rubber voor het eerst verwerkt als alternatief voor de traditionele bitumineuze dakrollen, die tot die tijd, voor meerdere decennia lang het meest gebruikt werden als dakbedekkingssysteem. Vanaf de tweede helft van de jaren zestig werden geleidelijk aan meer en meer daken met EPDM rubberfolie waterdicht gemaakt. Het succes van dit product is mede te danken aan de extreem hoge weerstand tegen UV- en ozonstraling, wisselende weersomstandigheden, hittebestendigheid en blijvende flexibiliteit bij lage temperaturen. EPDM rubberfolie is dan ook het snelst groeiende product voor de waterafdichting van daken. Met behulp van de modernste technieken en verwerkingsmethodes, is EPDM rubber makkelijk te verwerken. Bovendien is het duurzaam in gebruik.

Topskin EPDM- dakfolie heeft een bewezen lange levensduur en ook testen hebben de uitzonderlijke eigenschappen van dit product aangetoond. Behalve een lange levensduur, heeft Topskin oneindig veel toepassingsmogelijkheden en daarom is Topskin voor elke situatie de juiste keus.

Op onze EPDM dakfolie pagina vindt u alle producten, zoals lijm, folie voor het waterdicht maken van uw plat dak:

dakfolie

 

EPDM dakfolie op maat

Voor het berekenen van de materialen die u nodig heeft hebben wij een handige tool ontwikkeld. U hoeft alleen de maten van uw dak in te vullen en de andere opties zoals isolatieplaten, dampremmende folie, daktrim en lijm komt u vanzelf tegen. Zo heeft u in paar stappen het complete besteld.

Dakfolie Calculator

Wij helpen u graag met aanleg van uw dak. Met behulp van onze Dakfolie Calculator maakt u snel de juiste keuzes. Onze topkwaliteit EPDM dakfolie wordt voor u op maat gemaakt en als totaalpakket bij u bezorgd.

dakfolievijvercalculator

Groendak

Met een Gauris Groendak kunt u rekenen op talrijke voordelen voor alle betrokkenen: uw woonhuis of bedrijfspand, uw portemonnee, de dierenwereld, het milieu en natuurlijk ook uzelf. Want als het goed is gelegd, biedt uw groene dak u bij elke aanblik een welverdiend moment van rust.

De voordelen van een groendak in één oogopslag:

  • Een groendak werkt verkoelend in de zomer
  • Een groendak verlaagt de stookkosten in de winter
  • Een groendak vermindert de waterzuiveringslasten
  • Een groendak verlengt de levensduur van het dak
  • Een groendak werkt geluiddempend
  • Een groendak verbetert het microklimaat
  • Een groendak creëert nieuwe leefgebieden
  • Een groendak geeft een gevoel van rust en ruimte
     

Meer informatie over het aanleggen van een Groendak

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp