Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Wij bezorgen boven 100,- gratis (NL)

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

Aanmelden nieuwsbrief

  • Regenton (Regenton)
  • Regenton (Regenton)
  • Regenton (Regenton)

omschrijving

Regenton 217 liter 

Voor de watervriendelijke tuin hebben we een unieke duurzame regenton ontwikkeld. Hiermee beschikt u altijd vers zacht regenwater voor uw planten. De regenton is gemaakt van een olievat dat op deze wijze opnieuw gebruikt wordt. Het vat is gereconditioneerd en gerenoveerd waardoor het gelijk is aan een nieuw vat. De buitenkant volledig opnieuw geverfd. De binnenzijde van onze regenton heeft een waterdichte zak gekregen van hetzelfde materiaal waarmee we onze vijvers maken. Om het regenwater vers en schoon te houden is de regenton uitgerust met een afdekkap.  De regenton is standaard uitgerust met een aftapkraan en een doorvoer voor de aanvoer van regenwater.

Optioneel kunnen we een regenautomaat meeleveren die zeer gemakkelijk is aan te sluiten op de regenpijp en heeft een automatische overloop. De regenautomaat kost € 49,-.

Ook kunnen we een perfect passende Velda floating fish dome meeleveren voor € 99,-. Deze sluit de regenton op een bijzondere manier af en zo kunnen er zelfs vijverplanten en vissen in uw regenton leven. Handmade in Friesland. Uw bijdrage aan een watervriendelijke tuin.

Van iedere verkochte regenton maken wij € 10,- over naar Stichting Wandelen voor Water.

Veel gemeente in Nederland stimuleren waterbuffering in de tuin via subsidies. Kijk hiervoor eens op de website van uw gemeente.

 

Bekijk alle regentonnen

 

eigenschappen

Voor dit artikel zijn geen extra eigenschappen bekend.

beoordelingen

    Dit artikel heeft nog geen beoordelingen.

0 - 0 van 0

|

reviews per pagina

sorteren op:

desc