Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Ecoltivo

Maak nu kennis met Ecoltivo: een zeer efficiënt mini-hydrocultuursysteem zonder aarde. Alleen water toegevoegen om planten te laten groeien is voldoende. Dit nieuwe teeltsysteem geeft superverse producten en voldoet daarmee aan de huidige gezondheidstrends.

Met de prijsuitreiking tijdens SANA, de internationale beurs voor biologische producten, is er echt een wereld voor ons open gegaan. We hebben vele reacties gekregen op onze producten waarna we hebben besloten om het project verder te ontwikkelen", zegt Richard Galassi van Ecoltivo.

"Om te laten zien dat het product zijn vruchten afwerpt, zijn we bij wijze van test begonnen met slazaden, die snel en makkelijk groeien. Binnen drie dagen zagen we het eerste plantje groeien. Elke eenheid van Ecoltivo kan zichzelf meer dan eens regenereren, tot wel zeven keer!. Alles hangt af van de snede die je maakt als het product klaar is om geoogst te worden."

Ecoltivo in slechts vier stappen:

1) Plaats het Ecoltivo in een ruimte met voldoende zonlicht. De plant groeit het beste bij temperaturen tussen de 20-25’C.
2) Duw de U-vormige gleuf naar beneden.
3) Gebruik water op kamertemperatuur.
4) Laat de plant niet uitdrogen en houd het waterniveau op de aangegeven lijn.

Afhankelijk van het gekozen type zullen de zaden na een paar dagen of weken ontkiemen. Ecoltivo heeft een voedingskracht van 6 tot 8 maanden zonder externe toevoegingen.

 

1 - 8 van 8

|

artikelen per pagina

sorteren op:

asc

    1 - 8 van 8

    |

    artikelen per pagina

    sorteren op:

    asc