Hydrolyse. Waterbehandeling zonder chloor

/fotos/hydrolyse

Oxymatic: automatisch systeem dat hydrolyse regelt

Het is belangrijk dat het eerdergenoemde hydroxylse (OH) element constant aanwezig blijft in het water. Immers: het is een krachtige ontsmetter, en ontsmetting van water is zeer belangrijk – zeker als er mensen regelmatig in zwemmen. Maar zelf hydroxylse constant reguleren is onmogelijk. Dit komt omdat de elementen van water (waaronder dus OH) maar voor korte duur ontsmetten. En met korte duur bedoelen we enkele seconden.

Daarom is er het Oxymatic® Smart-systeem. De Oxymatic maakt gebruik van waterhydrolyse, waardoor het uw complete waterbehandeling kan overnemen. Het systeem regelt automatisch alle parameters om een optimale hoeveelheid hydroxylse op elk moment te produceren. Het resultaat? Een constant gezonde en natuurlijke waterkwaliteit.

Het Oxymatic® Smart-systeem regelt voortdurend de ontsmetting van het zwembad, de pH-waarde, de circulatiepomp en haar snelheid. Ook de Redox (indicatie van ontsmetting), het kopergehalte en de automatische ontkalking worden geregeld door de Oxymatic. Daarnaast kunt u met dit hydrolyse-systeem ook de verlichting van het zwembad, de muziek en de watervallen in de tuin regelen. Opgesomd regelt het Oxymatic® Smart-systeem tien verschillende componenten: oxidatie, ionisatie, watervallen, pH-waarde, hittepomp, temperatuur, verlichting, muziek, filter en pomp. Meer informatie over de werking van het Oxymatic® Smart-systeem vindt u op de website van Hydrover.

Voordelen van het Oxymatic® Smart-systeem

- De Oxymatic zorgt voor een milieuvriendelijke waterbehandeling
- Het hydrolyse-systeem regelt de complete waterbehandeling via één apparaat
- Het systeem wordt automatisch gestuurd en is beveiligd
- De indicators op het Oxymatic® Smart-systeem zijn eenvoudig af te lezen door het gebruik van de drie herkenningskleuren groen, oranje en rood
- Het systeem zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het chemicaliënverbruik.
- De Oxymatic is zeer compact en neemt weinig ruimte in
- De Oxymatic kan geregeld worden via een app op uw smartphone
- Het systeem werkt via wifi of via een internetkabel
- Elk geleverd apparaat is gekalibreerd
- Het beschermt tegen de vorming van legionella, cholera en andere pathogene bacteriën

Waarvoor is de Oxymatic te gebruiken?

Het Oxymatic® Smart-systeem is vooral bedoeld voor zwembaden, publiekelijk of privé. Maar dit waterhydrolyse-systeem kan ook gebruikt worden voor zwemvijvers of vijvers. Dit komt omdat hydrolyse geen gebruik maakt van toegevoegde chemicaliën. Hierdoor is het water zuiver en natuurlijk en niet schadelijk voor planten en vissen. Wilt u een speciale Oxymatic voor uw zwemvijver(s)? Kijk dan eens naar de Oxymatic Pond Hydrolizer. Deze is speciaal aangepast voor zwemvijvers.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over hydrolyse of over het Oxymatic® Smart-systeem? Neem dan gerust contact met ons op. Rechtreeks naar de Oxymatic via: https://www.tuinenvijverdirect.nl/shop/vijver/filterinstallaties/16-01991/oxymatic-pond-80-inclusief-doseerpomp.html en: https://www.tuinenvijverdirect.nl/shop/vijver/filterinstallaties/16-01992/oxymatic-pond-125-inclusief-doseerpomp.html.


terug naar overzicht blog berichten


  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp