Aanleg zwemvijver in Odijk

Tuin en Vijver Direct heeft dit voorjaar vijverfolie geleverd van 55,5 meter bij 30,5 meter voor een zwemvijver in Odijk. Voor deze zwemvijver is 4everflex vijverfolie van 1.0 mm dik gebruikt. 4everflex is een zeer duurzame vijverfolie, is zeer vriendelijk voor vissen en waterplanten en wordt geleverd met maar liefst 27 jaar garantie. Ter bescherming van de vijverfolie en tegen worteldoorgroei is onder de vijverfolie beschermdoek van 260 gram gelegd.

De 4everflex vijverfolie voor deze zwemvijver is prefab gemaakt in de fabriek. Op locatie hebben de specialisten van Tuin en Vijver Direct leiding en instructie gegeven bij het uitvouwen en plaatsen van de vijverfolie, alsmede bij het afwerken van de vijverranden. Tevens zijn er doorvoeren in de vijverfolie geplaatst.

In het voortraject van dit project heeft Tuin en Vijver Direct de klant intensief begeleid met advies en het bepalen van de benodigde hoeveelheid vijverfolie. Zo is er onder andere nauwkeurig gemeten, geadviseerd welk materiaal het beste gebruikt kon worden en uitgebreid besproken wat er allemaal nodig was om het project succesvol te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de inzet van mensen en materialen.

Bij de uitvoering van dit project in Odijk was het in eerste instantie slecht weer, waardoor de plek voor de vijver helaas onder water was gelopen. Op een later tijdstip zijn het beschermdoek en de vijverfolie alsnog succesvol gelegd.

Na deze vijver volgde voor dezelfde klant ook een project met dak epdm. Dit betrof het leveren en leggen van 800 m2 dak epdm ten behoeve van een sedumdak: een dak dat is begroeid met vetplantjes. Dit betrof een spoedlevering; het dak epdm is geleverd binnen 3 à 4 dagen tijd.

Uitvoering

Vijver

Zwemvijver van 55,5 meter bij 30,5 meter in Odijk.

Locatie

Odijk

Materiaal en specificaties:

Werkzaamheden

  • Advies
  • Bepalen van de benodigde hoeveelheid vijverfolie (meten)
  • Bepalen van de inzet van mensen en materialen
  • Geven van leiding en instructie bij het uitvouwen en plaatsen van de vijverfolie en het beschermdoek
  • Geven van leiding en instructie bij het afwerken van de vijverranden
  • Plaatsen van doorvoeren in de vijverfolie

 

Terug naar alle projecten

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp