Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Wij bezorgen boven 100,- gratis (NL)

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

3D maatwerk zwemvijverfolie rond berekenen met de Zwemvijvercalculator

Hoe vult u onze Zwemvijvercalculator in voor uw 3D maatwerk ronde zwemvijver? Hier vindt u alle informatie.


zwemvijvercalculator

 

naar alle maatwerk vormen

3D maatwerk zwemvijverfolie rond berekenen met de Zwemvijvercalculator

Online de prijs van uw 3D maatwerk zwemvijverfolie rond berekenen? Doorloop onze vernieuwde Zwemvijvercalculator en bereken in slechts 6 stappen de hoeveelheid 3D maatwerk zwemvijverfolie die u nodig heeft.

In onze Zwemvijvercalculator doorloopt u 6 stappen om uw 3D maatwerk zwemvijver naar wens samen te stellen:

  • Stap 1: de vorm van uw zwemvijver
  • Stap 2: de maten van uw zwemvijver
  • Stap 3: de vijverfolie voor uw zwemvijver
  • Stap 4: de bescherming voor uw zwemvijver
  • Stap 5: opties voor uw zwemvijver
  • Stap 6: de Zwemvijvercalculator berekent de prijs voor uw zwemvijverfolie, bescherming en opties. U kunt daarna direct online bestellen.

Indien gewenst kunt u terug naar een voorgaande stap door bij de betreffende stap op 'wijzigen' te klikken. De Zwemvijvercalculator past de gemaakte wijzigingen direct toe.

zwemvijvercalculator

3D maatwerk rond Zwemvijvercalculator invullen

Stap 1: de vorm van uw zwemvijver

In de Zwemvijvercalculator kiest u eerst 3D maatwerk rond als de vorm voor uw zwemvijver. Maak uw keuze door op de knop 'selecteer' te klikken. U gaat dan verder naar de volgende stap.

Stap 2: de maten van uw zwemvijver

U geeft in deze stap de gewenste maten van uw zwemvijver op (diameter, diepte en omslag). U dient u een diepte op te geven en u kunt de standaard omslag voor uw zwemvijver naar wens aanpassen.

In verband met het belang van een spanningsvrije montage van uw 3D maatwerk worden de diepte en de omslag helemaal gelast.

Klik op de knop 'verder' om door te gaan naar de volgende stap. Zolang er fouten in uw invoer voorkomen, verhindert de Zwemvijvercalculator dat u verder kunt naar de volgende stap. De Zwemvijvercalculator geeft in dat geval aan waar en waarom u uw invoer moet corrigeren.

Stap 3: de zwemvijverfolie voor uw zwemvijver

U kunt kiezen uit diverse zwemvijverfolies in verschillende diktes met elk hun eigen unieke eigenschappen:

4everflex®

Deze ultra soepele - door ons aanbevolen - zwemvijverfolie laat zich makkelijk verwerken en zelfs verlijmen. 4everflex® zwemvijverfolie is zeer vriendelijk voor vis een waterplant en u krijgt maar liefst 27 jaar garantie! De zwemvijverfolie 4everflex® is beschikbaar in de diktes 0,75 mm en 1,0 mm.

EPDM

EPDM is een zeer soepele en duurzame rubber zwemvijverfolie. EPDM zwemvijverfolie is gestabiliseerd en vrij van talktoevoegingen. De zwemvijverfolie EPDM is beschikbaar in de diktes 1,0 mm, 1,2 mm en 1,5 mm.

PVC

PVC zwemvijverfolie is een zeer degelijke en de meest gebruikte zwemvijverfolie. PVC is eenvoudig te verwerken en desgewenst ook te verlijmen. PVC zwemvijverfolie is ook verkrijgbaar in adriablauw en olijfgroen. Onze PVC zwemvijverfolie is beschikbaar in de diktes 0,8 mm en 1,0 mm (zwart), 1,0 mm (adriablauw) en 1,0 mm (olijfgroen).

Klik op de dikte van de door u gewenste zwemvijverfolie en klik vervolgens op de knop 'selecteer' om door te gaan naar de volgende stap.

Stap 4: de bescherming voor uw zwemvijver

Het is belangrijk om uw zwemvijver te beschermen tegen boomwortels of scherpe delen in de ondergrond. Beschermdoek ondersteunt/waarborgt de garantie en komt de levensduur van de zwemvijverfolie aanzienlijk ten goede. De beschermdoek plaatst u tussen de vijverfolie en de ondergrond.  Beschermdoek wordt als 2D maatwerk in banen van 2 meter breed geleverd.

Wij leveren beschermdoek in twee kwaliteiten:

  • Beschermdoek 135 grams per m2
  • Beschermdoek 260 grams per m2

Selecteer het gewenste beschermdoek door op de knop 'selecteer' bij de optie te klikken. U gaat direct verder naar de volgende stap.

Stap 5: opties voor uw zwemvijver

Bij de aanleg van een zwemvijver wilt u graag zo snel mogelijk schoon water met de juiste samenstelling. Dit is van belang voor de leefomgeving van planten en vissen. Met onze zwemvijverstartpakketten kunt u het zwemvijverwater controleren, optimaliseren en blijvend zuiveren. De basis van elk zwemvijverstartpakket is voldoende substraat, Bacterial, GH Plus, KH Plus en handige teststrips. Het juiste zwemvijverfilter met UV-C unit en Green Line pomp maakt het zwemvijverstartpakket voor uw zwemvijver compleet.

De getoonde zwemvijverstartpakketten voor een plantenzwemvijver, vissenzwemvijver en watervalzwemvijver zijn geselecteerd op basis van uw ingevoerde maten. Selecteer het gewenste zwemvijverstartpakket door op de knop 'selecteer' bij de optie te klikken. U gaat direct verder naar de volgende stap.

Stap 6: de prijs voor uw zwemvijverfolie, bescherming en opties

In stap 6 vindt u een overzicht van de gemaakte keuzes in stap 1 t/m 5 (zwemvijvervorm, maten, zwemvijverfolie, bescherming, opties). Hier is ook de totaalprijs voor u berekend. Tevens tonen we de verwachte afleverdatum voor uw maatwerk.

Door op de knop 'direct bestellen' te klikken plaatst u uw zwemvijverfolie, bescherming en optie direct in uw winkelmandje.

naar alle maatwerk vormen

zwemvijvercalculator