Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

3D maatwerk zwemvijverfolie eigen ontwerp berekenen met de Zwemvijvercalculator

Hoe vult u onze Zwemvijvercalculator in voor uw 3D maatwerk zwemvijver naar eigen ontwerp? Hier vindt u alle informatie.


zwemvijvercalculator

 

naar alle maatwerk vormen

3D maatwerk zwemvijverfolie eigen ontwerp met de Zwemvijvercalculator

Online de prijs van uw 3D maatwerk zwemvijverfolie naar eigen ontwerp berekenen? Doorloop onze vernieuwde Zwemvijvercalculator en bereken in slechts 6 stappen de hoeveelheid 3D maatwerk zwemvijverfolie die u nodig heeft. Na het invullen van de Zwemvijvercalculator gaan wij voor u aan de slag en doen u een passende offerte voor uw zwemvijver naar eigen ontwerp. 

In onze Zwemvijvercalculator doorloopt u 6 stappen om uw 3D maatwerk zwemvijver naar wens samen te stellen:

  • Stap 1: de vorm van uw zwemvijver
  • Stap 2: de maten van uw zwemvijver
  • Stap 3: de vijverfolie voor uw zwemvijver
  • Stap 4: de bescherming voor uw zwemvijver
  • Stap 5: opties voor uw zwemvijver
  • Stap 6: de Zwemvijvercalculator berekent de prijs voor uw zwemvijverfolie, bescherming en opties. U kunt daarna direct online bestellen.

Indien gewenst kunt u terug naar een voorgaande stap door bij de betreffende stap op 'wijzigen' te klikken. De Zwemvijvercalculator past de gemaakte wijzigingen direct toe.

zwemvijvercalculator

3D maatwerk eigen ontwerp Zwemvijvercalculator invullen

Stap 1: de vorm van uw zwemvijver

In de Zwemvijvercalculator kiest u eerst 3D eigen ontwerp als de vorm voor uw zwemvijver. Maak uw keuze door op de knop 'selecteer' te klikken. U gaat dan verder naar de volgende stap.

Stap 2: de maten van uw zwemvijver

In deze stap upload u uw eigen ontwerp. Dit mag een plaatje zijn, of een PDF bestand. Vul tevens uw e-mailadres en telefoonnummer in. Naar wens kunt u extra informatie toevoegen bij 'opmerkingen'.

Klik op de knop 'verder' om door te gaan naar de volgende stap. Zolang er fouten in uw invoer voorkomen, verhindert de Zwemvijvercalculator dat u verder kunt naar de volgende stap. De Zwemvijvercalculator geeft in dat geval aan waar en waarom u uw invoer moet corrigeren.

Stap 3: de zwemvijverfolie voor uw zwemvijver

U kunt kiezen uit diverse zwemvijverfolies in verschillende diktes met elk hun eigen unieke eigenschappen:

4everflex®

Deze ultra soepele - door ons aanbevolen - zwemvijverfolie laat zich makkelijk verwerken en zelfs verlijmen. 4everflex® zwemvijverfolie is zeer vriendelijk voor vis een waterplant en u krijgt maar liefst 27 jaar garantie! De zwemvijverfolie 4everflex® is beschikbaar in de diktes 0,75 mm en 1,0 mm.

EPDM

EPDM is een zeer soepele en duurzame rubber zwemvijverfolie. EPDM vijverfolie is gestabiliseerd en vrij van talktoevoegingen. De zwemvijverfolie EPDM is beschikbaar in de diktes 1,0 mm, 1,2 mm en 1,5 mm.

PVC

PVC zwemvijverfolie is een zeer degelijke en de meest gebruikte zwemvijverfolie. PVC is eenvoudig te verwerken en desgewenst ook te verlijmen. PVC zwemvijverfolie is ook verkrijgbaar in adriablauw en olijfgroen. Onze PVC zwemvijverfolie is beschikbaar in de diktes 0,8 mm en 1,0 mm (zwart), 1,0 mm (adriablauw) en 1,0 mm (olijfgroen).

Klik op de dikte van de door u gewenste zwemvijverfolie en klik vervolgens op de knop 'selecteer' om door te gaan naar de volgende stap. Uiteraard kan er pas een definitieve prijs bepaald worden na beoordeling van uw ontwerp.

Stap 4: de bescherming voor uw zwemvijver

Het is belangrijk om uw zwemvijver te beschermen tegen boomwortels of scherpe delen in de ondergrond. Beschermdoek ondersteunt/waarborgt de garantie en komt de levensduur van de zwemvijverfolie aanzienlijk ten goede. Het beschermdoek plaatst u tussen de zwemvijverfolie en de ondergrond.  Beschermdoek wordt als 2D maatwerk in banen van 2 meter breed geleverd.

Wij leveren beschermdoek in twee kwaliteiten:

  • Beschermdoek 135 grams per m2
  • Beschermdoek 260 grams per m2

De Zwemvijvercalculator toont u de prijs van de beschermdoeken per m2. Uiteraard kan er pas een definitieve prijs bepaald worden na beoordeling van uw ontwerp.

Selecteer het gewenste beschermdoek door op de knop 'selecteer' bij de optie te klikken. U gaat direct verder naar de volgende stap.

Stap 5: opties voor uw zwemvijver

Op dit moment zijn er geen opties beschikbaar voor uw zwemvijver.

Stap 6: de prijs voor uw zwemvijverfolie, bescherming en opties

In stap 6 vindt u een overzicht van de gemaakte keuzes in stap 1 t/m 5 (zwemvijvervorm, maten, zwemvijverfolie, bescherming, opties). Klik vervolgens op de knop 'stuur mij een prijsopgaaf'.

Na ontvangst van uw ontwerp en gemaakte keuzes gaan wij voor u aan de slag om u een passende offerte te doen. Als wij vragen hebben over uw ontwerp, dan nemen we eerst contact met u op.

naar alle maatwerk vormen


zwemvijvercalculator