Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

3D maatwerk zwembadfolie rechthoek of vierkant berekenen met de Zwembadcalculator

Hoe vult u onze Zwembadcalculator in voor uw 3D maatwerk rechthoek of vierkant zwembad? Hier vindt u alle informatie.


zwembadcalculator

 

naar alle maatwerk vormen

3D maatwerk zwembadfolie rechthoek of vierkant berekenen met de Zwembadcalculator

Online de prijs van uw 3D maatwerk zwembadfolie rechthoek of vierkant berekenen? Doorloop onze vernieuwde zwembadcalculator en bereken in slechts 6 stappen de hoeveelheid 3D maatwerk zwembadfolie die u nodig heeft.

In onze Zwembadcalculator doorloopt u 6 stappen om uw 3D maatwerk zwembad naar wens samen te stellen:

  • Stap 1: de vorm van uw zwembad
  • Stap 2: de maten van uw zwembad
  • Stap 3: de zwembadfolie voor uw zwembad
  • Stap 4: de bescherming voor uw zwembad
  • Stap 5: opties voor uw zwembad
  • Stap 6: de Zwembadcalculator berekent de prijs voor uw zwembadfolie, bescherming en opties. U kunt daarna direct online bestellen.

Indien gewenst kunt u terug naar een voorgaande stap door bij de betreffende stap op 'wijzigen' te klikken. De Zwembadcalculator past de gemaakte wijzigingen direct toe.

zwembadcalculator

3D maatwerk rechthoek of vierkant Zwembadcalculator invullen

Stap 1: de vorm van uw zwembad

In de Zwembadcalculator kiest u eerst 3D maatwerk rechthoek als de vorm voor uw zwembad. Maak uw keuze door op de knop 'selecteer' te klikken. U gaat dan verder naar de volgende stap.

Stap 2: de maten van uw zwembad

U geeft in deze stap de gewenste maten van uw zwembad op (lengte, breedte, diepte en omslag). Let erop dat u een gelijke of grotere lengte opgeeft dan de breedte. Ook dient u een diepte op te geven. U kunt de omslag voor uw zwembad aanpassen en indien gewenst op 0 zetten, maar wij adviseren om minimaal de aangegeven standaard omslag te hanteren. Daardoor kunt u uw zwembad netjes afwerken.

U kunt ervoor kiezen om de hoeken van uw zwembad door ons te laten lassen. Selecteer daarvoor de optie 'gelaste hoeken'. Indien u deze optie niet selecteert, dan kunt u de hoeken diagonaal inknippen. In verband met het belang van een spanningsvrije montage van uw 3D maatwerk worden de diepte en de omslag helemaal gelast.

Klik op de knop 'verder' om door te gaan naar de volgende stap. Zolang er fouten in uw invoer voorkomen, verhindert de Zwembadcalculator dat u verder kunt naar de volgende stap. De Zwembadcalculator geeft in dat geval aan waar en waarom u uw invoer moet corrigeren.

Stap 3: de zwembadfolie voor uw zwembad

U kunt kiezen uit diverse zwembadfolies in verschillende diktes met elk hun eigen unieke eigenschappen:

PVC zwembadfolie

Onze aquablauwe zwembadfolie is een goede uv-bestendige PVC zwembadfolie. De PVC zwembadfolie is geschikt voor zwembaden met een watertemperatuur tot 30 graden celsius. PVC zwembadfolie is beschikbaar in de dikte 0,8 mm.

Klik op de dikte van de door u gewenste zwembadfolie en klik vervolgens op de knop 'selecteer' om door te gaan naar de volgende stap.

Stap 4: de bescherming voor uw zwembad

Het is belangrijk om uw zwembad te beschermen tegen boomwortels of scherpe delen in de ondergrond. Beschermdoek ondersteunt/waarborgt de garantie en komt de levensduur van de zwembadfolie aanzienlijk ten goede. Het beschermdoek plaatst u tussen de zwembadfolie en de ondergrond. Beschermdoek wordt als 2D maatwerk in banen van 2 meter breed geleverd.

Wij leveren beschermdoek in twee kwaliteiten:

  • Beschermdoek 135 grams per m2
  • Beschermdoek 260 grams per m2

Selecteer het gewenste beschermdoek door op de knop 'selecteer' bij de optie te klikken. U gaat direct verder naar de volgende stap.

Stap 5: opties voor uw zwembad

Op dit moment zijn er geen opties beschikbaar voor uw zwembad.

Stap 6: de prijs voor uw zwembadfolie, bescherming en opties

In stap 6 vindt u een overzicht van de gemaakte keuzes in stap 1 t/m 5 (zwembadvorm, maten, zwembadfolie, bescherming, opties). Hier is ook de totaalprijs voor u berekend. Tevens tonen we de verwachte afleverdatum voor uw maatwerk.

Door op de knop 'direct bestellen' te klikken plaatst u uw zwembadfolie, bescherming en optie direct in uw winkelmandje.

naar alle maatwerk vormen

zwembadcalculator