Specialist in vijverfolie en antiworteldoek

Scherpe prijzen

Korte levertijden

Gratis klantenservice

Gratis bezorgen boven € 100,-

Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80

aanmelden

3D maatwerk zwembadfolie eigen ontwerp berekenen met de Zwembadcalculator

Hoe vult u onze Zwembadcalculator in voor uw 3D maatwerk zwembad naar eigen ontwerp? Hier vindt u alle informatie.
 

zwembadcalculator

 

naar alle maatwerk vormen

3D maatwerk zwembadfolie eigen ontwerp met de Zwembadcalculator

Online de prijs van uw 3D maatwerk zwembadfolie naar eigen ontwerp berekenen? Doorloop onze vernieuwde zwembadcalculator en bereken in slechts 6 stappen de hoeveelheid 3D maatwerk zwembadfolie die u nodig heeft. Na het invullen van de Zwembadcalculator gaan wij voor u aan de slag en doen u een passende offerte voor uw zwembad naar eigen ontwerp. 

In onze Zwembadcalculator doorloopt u 6 stappen om uw 3D maatwerk zwembad naar wens samen te stellen:

  • Stap 1: de vorm van uw zwembad
  • Stap 2: de maten van uw zwembad
  • Stap 3: de zwembadfolie voor uw zwembad
  • Stap 4: de bescherming voor uw zwembad
  • Stap 5: opties voor uw zwembad
  • Stap 6: de Zwembadcalculator berekent de prijs voor uw zwembadfolie, bescherming en opties. U kunt daarna direct online bestellen.

Indien gewenst kunt u terug naar een voorgaande stap door bij de betreffende stap op 'wijzigen' te klikken. De Zwembadcalculator past de gemaakte wijzigingen direct toe.

zwembadcalculator

3D maatwerk eigen ontwerp Zwembadcalculator invullen

Stap 1: de vorm van uw zwembad

In de Zwembadcalculator kiest u eerst 3D eigen ontwerp als de vorm voor uw zwembad. Maak uw keuze door op de knop 'selecteer' te klikken. U gaat dan verder naar de volgende stap.

Stap 2: de maten van uw zwembad

In deze stap upload u uw eigen ontwerp. Dit mag een plaatje zijn, of een PDF bestand. Vul tevens uw e-mailadres en telefoonnummer in. Naar wens kunt u extra informatie toevoegen bij 'opmerkingen'.

Klik op de knop 'verder' om door te gaan naar de volgende stap. Zolang er fouten in uw invoer voorkomen, verhindert de Zwembadcalculator dat u verder kunt naar de volgende stap. De Zwembadcalculator geeft in dat geval aan waar en waarom u uw invoer moet corrigeren.

Stap 3: de zwembadfolie voor uw zwembad

U kunt kiezen uit diverse zwembadfolies in verschillende diktes met elk hun eigen unieke eigenschappen:

PVC zwembadfolie

Onze aquablauwe zwembadfolie is een goede uv-bestendige PVC zwembadfolie. De PVC zwembadfolie is geschikt voor zwembaden met een watertemperatuur tot 30 graden celsius. PVC zwembadfolie is beschikbaar in de dikte 0,8 mm.

Klik op de dikte van de door u gewenste zwembadfolie en klik vervolgens op de knop 'selecteer' om door te gaan naar de volgende stap. Uiteraard kan er pas een definitieve prijs bepaald worden na beoordeling van uw ontwerp.

Stap 4: de bescherming voor uw zwembad

Het is belangrijk om uw zwembad te beschermen tegen boomwortels of scherpe delen in de ondergrond. Beschermdoek ondersteunt/waarborgt de garantie en komt de levensduur van de zwembadfolie aanzienlijk ten goede. Het beschermdoek plaatst u tussen de zwembadfolie en de ondergrond.  Beschermdoek wordt als 2D maatwerk in banen van 2 meter breed geleverd.

Wij leveren beschermdoek in twee kwaliteiten:

  • Beschermdoek 135 grams per m2
  • Beschermdoek 260 grams per m2

De Zwembadcalculator toont u de prijs van de beschermdoeken per m2. Uiteraard kan er pas een definitieve prijs bepaald worden na beoordeling van uw ontwerp.

Selecteer het gewenste beschermdoek door op de knop 'selecteer' bij de optie te klikken. U gaat direct verder naar de volgende stap.

Stap 5: opties voor uw zwembad

Op dit moment zijn er geen opties beschikbaar voor uw zwembad.

Stap 6: de prijs voor uw zwembadfolie, bescherming en opties

In stap 6 vindt u een overzicht van de gemaakte keuzes in stap 1 t/m 5 (zwembadvorm, maten, zwembadfolie, bescherming, opties). Klik vervolgens op de knop 'stuur mij een prijsopgaaf'.

Na ontvangst van uw ontwerp en gemaakte keuzes gaan wij voor u aan de slag om u een passende offerte te doen. Als wij vragen hebben over uw ontwerp, dan nemen we eerst contact met u op.

naar alle maatwerk vormen

zwembadcalculator