zakelijk account

3D maatwerk vijverfolie eigen ontwerp berekenen met de Vijvercalculator

Hoe vult u onze Vijvercalculator in voor uw 3D maatwerk vijver naar eigen ontwerp? Hier vindt u alle informatie.


vijvercalculator

 

naar alle maatwerk vormen

3D maatwerk vijverfolie eigen ontwerp met de Vijvercalculator

Online de prijs van uw 3D maatwerk vijverfolie naar eigen ontwerp berekenen? Doorloop onze vernieuwde vijvercalculator en bereken in slechts 6 stappen de hoeveelheid 3D maatwerk vijverfolie die u nodig heeft. Na het invullen van de Vijvercalculator gaan wij voor u aan de slag en doen u een passende offerte voor uw vijver naar eigen ontwerp. 

In onze Vijvercalculator doorloopt u 6 stappen om uw 3D maatwerk vijver naar wens samen te stellen:

  • Stap 1: de vorm van uw vijver
  • Stap 2: de maten van uw vijver
  • Stap 3: de vijverfolie voor uw vijver
  • Stap 4: de bescherming voor uw vijver
  • Stap 5: opties voor uw vijver
  • Stap 6: de Vijvercalculator berekent de prijs voor uw vijverfolie, bescherming en opties. U kunt daarna direct online bestellen.

Indien gewenst kunt u terug naar een voorgaande stap door bij de betreffende stap op 'wijzigen' te klikken. De Vijvercalculator past de gemaakte wijzigingen direct toe.

vijvercalculator

3D maatwerk eigen ontwerp Vijvercalculator invullen

Stap 1: de vorm van uw vijver

In de Vijvercalculator kiest u eerst 3D eigen ontwerp als de vorm voor uw vijver. Maak uw keuze door op de knop 'selecteer' te klikken. U gaat dan verder naar de volgende stap.

Stap 2: de maten van uw vijver

In deze stap upload u uw eigen ontwerp. Dit mag een plaatje zijn, of een PDF bestand. Vul tevens uw e-mailadres en telefoonnummer in. Naar wens kunt u extra informatie toevoegen bij 'opmerkingen'.

Klik op de knop 'verder' om door te gaan naar de volgende stap. Zolang er fouten in uw invoer voorkomen, verhindert de Vijvercalculator dat u verder kunt naar de volgende stap. De Vijvercalculator geeft in dat geval aan waar en waarom u uw invoer moet corrigeren.

Stap 3: de vijverfolie voor uw vijver

U kunt kiezen uit diverse vijverfolies in verschillende diktes met elk hun eigen unieke eigenschappen:

4everflex®

Deze ultra soepele - door ons aanbevolen - vijverfolie laat zich makkelijk verwerken en zelfs verlijmen. 4everflex® vijverfolie is zeer vriendelijk voor vis een waterplant en u krijgt maar liefst 27 jaar garantie! De vijverfolie 4everflex® is beschikbaar in de diktes 0,75 mm en 1,0 mm.

EPDM

EPDM is een zeer soepele en duurzame rubber vijverfolie. EPDM vijverfolie is gestabiliseerd en vrij van talktoevoegingen. De vijverfolie EPDM is beschikbaar in de diktes 1,0 mm, 1,2 mm en 1,5 mm.

PVC

PVC vijverfolie is een zeer degelijke en de meest gebruikte vijverfolie. PVC is eenvoudig te verwerken en desgewenst ook te verlijmen. PVC vijverfolie is ook verkrijgbaar in adriablauw en olijfgroen. Onze PVC vijverfolie is beschikbaar in de diktes 0,8 mm en 1,0 mm (zwart), 1,0 mm (adriablauw) en 1,0 mm (olijfgroen).

Klik op de dikte van de door u gewenste vijverfolie en klik vervolgens op de knop 'selecteer' om door te gaan naar de volgende stap. Uiteraard kan er pas een definitieve prijs bepaald worden na beoordeling van uw ontwerp.

Stap 4: de bescherming voor uw vijver

Het is belangrijk om uw vijver te beschermen tegen boomwortels of scherpe delen in de ondergrond. Beschermdoek ondersteunt/waarborgt de garantie en komt de levensduur van de vijverfolie aanzienlijk ten goede. Het beschermdoek plaatst u tussen de vijverfolie en de ondergrond.  Beschermdoek wordt als 2D maatwerk in banen van 2 meter breed geleverd.

Wij leveren beschermdoek in twee kwaliteiten:

  • Beschermdoek 135 grams per m2
  • Beschermdoek 260 grams per m2

De Vijvercalculator toont u de prijs van de beschermdoeken per m2. Uiteraard kan er pas een definitieve prijs bepaald worden na beoordeling van uw ontwerp.

Selecteer het gewenste beschermdoek door op de knop 'selecteer' bij de optie te klikken. U gaat direct verder naar de volgende stap.

Stap 5: opties voor uw vijver

Op dit moment zijn er geen opties beschikbaar voor uw vijver.

Stap 6: de prijs voor uw vijverfolie, bescherming en opties

In stap 6 vindt u een overzicht van de gemaakte keuzes in stap 1 t/m 5 (vijvervorm, maten, vijverfolie, bescherming, opties). Klik vervolgens op de knop 'stuur mij een prijsopgaaf'.

Na ontvangst van uw ontwerp en gemaakte keuzes gaan wij voor u aan de slag om u een passende offerte te doen. Als wij vragen hebben over uw ontwerp, dan nemen we eerst contact met u op.

naar alle maatwerk vormen


vijvercalculator

  Bel ons voor advies: 085 - 303 39 80 Whatsapp